1. mája 2014

Nylofor® 3D Pro

Ďalší panelový systém z rodinky Nylofor ®, ktorý vám predstavím  je Nylofor® 3D Pro. Ide o úplný systém, ktorého úlohou je účinne ochrániť váš majetok, odolať počasiu a korózii a pritom si vyžaduje len nízke náklady! J
Vymenujme si tak ako vždy vlastnosti tohto panelového systému:
Nylofor® Pro je vysoko kvalitný systém oplotenia. Je panelový kovový plot, ktorý je špeciálne vyvinutý tak, aby spĺňal všetky profesionálne nároky. Práve túto vlastnosť si zákazník môže všimnúť už v samotnom názve.
Cena sa pohybuje od 27 – 60€, pričom je priamo úmerná typu, ktorý si zákazník vyberie. Nízke náklady, ale samozrejme sprevádza zachovanie pevnosti a kvality.
Potvrdená je aj jedinečnou 10-ROČNOU GARANCIOU. Dlhú životnosť podporuje najmä technika povrchovej úpravy, ktorá je tu použitá. Panely sú vyrobené z pozinkovaných drôtov (min. 25 g/m2). Prípravný proces zabezpečuje výbornú priľnavosť k poplastovanému povrchu. Stĺpiky sú pozinkované z oboch strán a následne je na ne aplikovaný priľnavý náter. V poslednej fáze sú stĺpiky poplastované.
Pevnosť získavajú panely ťažkým zváraním obdĺžnikových ôk. Pevnosť výrazne zvyšuje aj ich horizontálne upevnenie.
Panelový systém Nylofor® 3D Pro sa skladá z panelov rozličných výšok inštalovaných do obdĺžnikových EL, štvorcových, Bekafix® alebo Bekafast® stĺpikov so špeciálnym systémom upevnenia. Systém oplotenia dopĺňa široký výber pokrokových otváracích a posuvných brán, napr. Nylofor® alebo Robusta®.
Nylofor® 3D Pro sa dá využiť na oplotenie tovární, skladov, vojenských objektov, železníc, ciest, diaľnic, letísk, atď.
V ponuke máme biele, čierne a zelené farebné prevedenie.


Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára