26. júna 2014

Čo je vlastne betón? – 7.5 časť – podhrabové dosky

Tzv. betónové panely. Ich účelom je zabrániť aby sa drôtené oplotenie priamo dotýkalo zeme. Efektívne tak znižujeme riziko poškodenia a zvyšujeme jeho životnosť.

Ich montáž je naozaj jednoduchá. Betónová doska sa usadí do plastových alebo kovových držiakov. Je montovaná pomocou spojovacích dielov (držiakov), vďaka čomu sa dokonale prispôsobí terénu.

Nielenže plot chránia, ale zároveň zabraňujú prenikaniu drobnej zvery a zaručujeme, že sa vám s nimi bude ľahšie kosiť tráva okolo oplotenia.

Betónové dosky sú vystužené oceľovou výstuhou.

Všetky podhrabové dosky nájdete TU!

V našej ponuke sú dosky s výškou 20, 25, 30 a 50 cm. Široké sú buď 239, 249 alebo 298 cm. Tieto parametre sú rôzne nakombinované, preto tu nebudeme uvádzať každý jeden typ. ;-)

Ceny sa pohybujú cca od 16€ do 32€ za kus.

Farba je prevažne šedá, no v prípade, že náš zákazník túži po inom prevedení, vždy sa mu snažíme vyjsť v ústrety.

Popri bežných podhrabových doskách máme pre vás k dispozícii aj podhrabové dosky s tzv. nosom. Ide o železobetónový panel s ľahkou montážou, ktorý ľahko nahradí múrik pod plotom. Tento typ podhrabovej dosky nájdete napríklad TU! 







Okrem samotných podhrabových dosiek sú u nás k dispozícii rôzne typy držiakov, ktoré sú potrebné pre ukotvenie dosky. Delíme ich takto:


2. Jednoduchý držiak:
            a) 0.2 m
            b) 0.3 m

3. Koncový držiak
            a) 0.2 m
            b) 0.3 m

4. Rohový držiak
            a) 0.2 m
            b) 0.3 m


            a) zelený
            b) šedý

Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.
Autor: DB


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára