23. apríla 2014

Zenturo® panely

„Buďte spolutvorcom svojho plota!“

Máte pekný nový dom a klasika vás nebaví? Čo takto mať niečo jedinečné, unikátne, niečo čo nenájdete na každom rohu? Riešením pre Vás môže byť sortiment Zenturo®.
Zenturo® panely sú výnimočným typom oplotenia. Okolo klasiky ani „neutekali“, no napriek tomu nemusia byť len extravagantné a môžu pôsobiť decentne a nadčasovo. Sú štýlovým riešením oplotenia, ale aj tak nestrácajú na svojej vážnosti. Ich kvalita je veľmi vysokácena prijateľná. Odolné sú vďaka jedinečnej technológii, ktorá bola pri ich výrobe použitá. V princípe ide o to, že panely sú zvárané z pozinkovaných drôtov s kruhovým prierezom. Následne sú natreté polyesterom s vysokou odolnosťou proti korózii.
Tieto panely sú rovné. Striedajú sa v nich dvojité a vodorovné drôty, čo zabezpečuje ich pevnosť. Toto zároveň vytvára moderný look a priestor pre „hranie sa“ s fantáziou. Čo tým myslím? Súčasťou oplotenia sú aj 3 typy výplní jednotlivých ôk. Samotné oká majú 3 druhy veľkostí (100x100mm, 50x50mm, 100x50mm), čím sa vytvára ďalšia možnosť kombinovania. Vyplňovať môžeme pixelmi, perforovanými pásmi alebo plastovými pruhmi.
Pixely majú štvorcový alebo obdĺžnikový tvar. Jednoducho sa z nich vytvárajú všemožné tvary. Dajú sa použiť na tvorbu slov, nápisov, znakov, atď. Ich montáž je úplne jednoduchá, len sa pripnú na panel. Sú dostupné v zelenej alebo kovovo-antracitovej farbe. Plastové pruhy sú na rozdiel od pixelov ohybné. Sú dostupné v rôznych šírkach. Na oplotenie sa upínajú prepletením, či už vodorovne alebo zvisle. Predávajú sa v kotúčoch. Taktiež sú dostupné v zelenej alebo kovovo-antracitovej farbe. Perforované pásy sú z nerezovej ocele. Sú dostupné v dĺžke od 170-200cm a široké 50/100mm. Na panel sa nasádzajú v zvislej polohe. Pásy majú v sebe kruhové výrezy. Rovnako sú dostupné v kovovo-antracitovej alebo zelenej farbe. Teraz si predstavte, že všetky tieto veľkosti a výplne môžete skombinovať. Jednoducho z nich vytvoriť to, čo si želáte, to čo sa najviac hodí práve k vášmu pozemku. No nie je to skvelé? A čo viac?! Ak Vás plot omrzí, tak jednoducho výplň odmontujete a nahradíte inou. A hneď máte „nový“ plot. 
Zenturo® panely nie sú vhodné len na oplotenie domu či iného pozemku. Ide o všestranný produkt, ktorý môžete využiť aj ako konštrukciu na popínavé rastliny. Poprípade rastliny môžete vysadiť priamo k vášmu novému oploteniu a znova získavate jedinečný typ oplotenia. ;-) Ďalej sa dajú využiť pri montáži dekoratívnej záhradnej gabiónovej steny. Stačí len ak dáte 2 panely paralelne k sebe a tým vytvoríte konštrukciu, ktorú môžete doplniť rôznymi materiálmi. Viac o gabiónoch a ich využití TU!
Panely Zenturo® možno doplniť o krídlové brány Zenturo®. No skvele k nim sedia aj brány z rady Bekafor® Classic Bekafor®Garden. Skvelé je, že montáž panelov nevyžaduje nijaké predchádzajúce skúsenosti. Nie sú potrebné ani žiadne špeciálne nástroje. Zvládnete ju jednoducho a rýchlo.

Dôležitým aspektom pri kúpe oplotenia je aj záruka. Ide predsa o dlhodobú investíciu. Betafence® Vám dá záruku až 10 rokov


Viac informácií TU a na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára