14. júla 2014

SPOLUPRÁCA – AKTUÁLNE – Mníchovský veľtrh SichetheitsExpo

Jednou z posledných aktivít, do ktorých sa firma Betafence zapojila je MIPS 2014. Táto akcia sa konala v Moskve od 14. do 17. apríla.

Na tomto veľtrhu sa zoskupili firmy so zameraním na bezpečnosť ako takú. Tento rok boli hlavnými témami bezpečnosť bánk, vlastníctvo značky, technológie na zisťovanie rizika, bezpečnosť budov a terénu, IT bezpečnosť a videopozorovanie.

V závere článku som vám priložila video z veľtrhu. Ide o video konkurenčnej firmy, preto sa v ňom zobrazujú najmä jej stanovištia. Ale pre akú takú predstavu ako to na veľtrhu vyzeralo to stačí. ;-)

„Na veľtrhu v Mníchove sa chceme prezentovať našimi skúsenosťami na poli bezpečnosti” hovorí Martin Gotz, generálny riaditeľ továrne Betafence v Schwalmtale. „ V Nemecku sme známy hlavne ako výrobca plotov a systémov na kontrolu prístupu. Napriek tomu sme už realizovali niekoľko bezpečnostných projektov pre letiská, prístavy, elektrárne, vojenské oblasti, väznice, štadióny a preteky Formule 1. Radi by sme sa o tieto skúsenosti podelili s návštevníkmi na veľtrhu”.


Naša firma sa tu prezentovala analýzou, plánovaním, vytvorením projektu, inštaláciou, technickou a školiacou podporou a samozrejme aj financovaním.

Firma Betafence vystavovala u svojho partnera firmy Ceis. Predvádzali tu produkty zabezpečujúce maximálnu ochranu pre domov i krajinu. Predviedli tu aj nové produkty z rady Securifor®.


Vystavovalo tu 490 spoločností z 26 zemí. Plocha veľtrhu bola famózna, približne 24 000 m2.

Viac informácií na plotshop@plotshop.sk alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára