24. júla 2014

Ostnatý drôt Motto® Plastic

Plast, plastická hmota alebo umelá hmota je syntetický polymérny organický materiál. Hlavnou spoločnou vlastnosťou plastov je trvalá alebo dočasná formovateľnosť alebo tvarovateľnosť (plasticita). Plasty často obsahujú prídavné látky (aditíva) na zmenu chemických alebo fyzikálnych vlastností, napr. pružnosti, farby, odolnosti a pod. (zdroj: www.wikipedia.org)


Na rozdiel od predchádzajúceho ostnatého drôtu Motto® Zincalu(článok o ňom nájdete TU!) je Motto® Plastic poplastovaný. To je teda základnou rozlišovacou vlastnosťou, pričom vďaka tomuto faktu sa menia aj schopnosti drôtu.

Jednou zo zmien je sila rovných a ostnatých drôtov v ťahu. Tu sa pohybujeme na rozhraní 750/950 N/mm2 a VIAC! Hraničné zaťaženie je 2450 N/mm2.

Skladba je jednoduchá a montáž ľahká. Ak si chceme predstaviť štruktúru, predstavíme si vysoko uhlíkové oceľové drôty, ktoré sú každých 10 cm doplnené 4-bodovými ostňami.

Priemer rovného drôtu sa pohybuje od 1,6 – 2 mm.

Priemer ostnatého drôtu sa pohybuje od 1,4 – 1,8 mm.

 Dĺžka rolí je 50/100/250 m.


Čo sa týka dĺžkového rozhrania je teda výber obmedzenejší. Tento výrobok to však vynahrádza bohatšou farebnou škálou. Na výber je v čiernej/šedej/zelenej farbe. A dĺžka sa dá vždy nejako vyriešiť. ;-)

Cena sa pohybuje cca od 21 – 54€ vrátane DPH.

Lákavá je tiež garancia 10 ROKOV a záruka 24 mesiacov!


Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára