11. júna 2014

Čo je vlastne betón? – 7.1 časť – naše okrasné betónové ploty

V minulých dieloch sme sa skôr zamerali na teoretické znalosti o betóne a betónových konštrukciách. Dnes sa vrhneme priamo sa výrobky, ktoré nájdete v našom katalóguJ

Ako prvú si na paškál zoberieme najkrajšiu časť tohto sortimentu, a to okrasné betónové ploty. Veď prečo by sme mali na najlepšie čakať až dokonca?

Firma Betafence® je firmou, ktorá svojim zákazníkom zabezpečuje oplotenie rôzneho typu. Najčastejšie sa zákazníci zaujímajú o pletivá, ktoré majú veľa výhod, ale o tom niekedy inokedy. Preto sme sa rozhodli zamerať a zviditeľniť aj naše betónové prvky.

NAŠE OKRASNÉ BETÓNOVÉ PLOTY
Tieto ploty sa skladajú z 3 typov betónovej konštrukcie:

1. Základná betónová doska, ktorou je oplotenie vystavané do požadovanej výšky.

Má označenie LPD a jej cena je 17,25€ za kus. Dosky sú široké 2 metre. Ich výška je 50 cm a hrúbka je 4,5 cm. Naša firma ponúka 3 typy takejto základnej dosky, a to tieto (pre ich vyhľadanie v katalógu stačí kliknúť na obrázok):


2. Ukončovacia betónová doska, ktorá má estetickú funkciu.

Má označenie LPU a jej cena je 21€ za kus. Dosky sú široké 2 m. Ich výška je 50 cm. Hrúbka sa na základe rôznych dekoračných vzorov pohybuje od 4,5 – 4,8 cm. Pre svojich zákazníkov máme na výber 4 druhy takýchto dosiek, a to tieto (pre ich vyhľadanie v katalógu stačí kliknúť na obrázok):



         


3. Betónový plotový stĺp, ktorý tvorí oporu oplotenia.
Obe časti sú spojené plotovým stĺpikom, ktorý ponúkame v 2 variantoch. Má označenie LPS a jeho cena je 21,46€. Toto sú oba stĺpiky (pre ich vyhľadanie v katalógu stačí kliknúť na obrázok):

Za pomoci všetkých týchto troch zložiek vieme vyčarovať nádherný plot a jedinečný úsmev na tvári zákazníka. J Veď posúďte sami, aký krásny môže byť výsledok! ;-)






FAREBNÉ PREVEDENIE
1. grafitová
2. sivá
3. tehlová
4. biela
5. červená
6. hnedá
7. piesková

8. žltá


Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.
Autor: DB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára