16. mája 2014

Bekafor® Nevada

Preč so zvedavými pohľadmi susedov! 

Nevada je americký štát známy najmä vďaka Las Vegas, a teda vďaka kasínam a hazardu. Toto, ale naozaj neplatí o našich tieniacich zariadeniach s rovnakým menom. Pri ich kúpe určite neriskujete. Práve naopak! Ide nám o vašu istotu, o pocit bezpečia, ktorý jednoznačne každý z nás potrebuje. Oddych bez zvedavých pohľadov a ešte k tomu efektívne a estetické riešenie?

Ak hľadáte takúto kombináciu, ste určite na správnej adrese. Firma Betafence® vám ponúka kompletnú sadu výplní panelových plotov Bekafor® Nevada.

Ochrana súkromia, rodiny, pozemku,...ochrana pocitu domova. Toto všetko, že zvládne plast? Možno by ste neverili, ale je to tak. Systém pre osobnú ochranu je naozaj z plastu. Toto riešenie ponúka hneď niekoľko neodškriepiteľných výhod. V prvom rade, ide o dlhšiu životnosť v porovnaní s inými materiálmi. O tomto svedčí aj naša 10 ročná záruka. Ďalšou pozitívnou stránkou je ľahká montáž a demontáž. Zvislé alebo vodorovné lamely možno ľahko vsunúť do panelov pletiva. Zvládne to naozaj každý! J V neposlednom rade plastové riešenie ponúka oveľa väčšiu farebnú škálu, než na akú sme pri našich výrobkoch zvyknutí. Klasikou stále zostáva zelená alebo antracitová farba. No, pozor! Vieme, že nie každý túži po „umelom“ plote. Chceme niečo, čo aspoň naoko dýcha prírodou. Práve preto sa v našej ponuke nachádzajú aj plastové lišty, ktoré sú na nerozoznanie od drevených. Snažíme sa urobiť našich zákazníkov maximálne spokojných, preto ponúkame lišty aj v svetlej alebo tmavej imitácii dreva. Veď posúďte sami z fotiek, či by ste pri ich rozoznaní nemuseli podísť k plotu bližšie.

Samozrejme, že tieniace lamely nie sú jediným možným riešením, ako ochrániť svoje súkromie, no vďaka svojej štýlovosti a širokým možnostiam úpravy jednoznačne patria medzi veľmi obľúbené.


Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára