5. mája 2014

Čas grilovačiek, čas na párty!

Prišlo leto a s ním aj čas grilovačiek, opekačiek a rôznych záhradných párty. Dúfam, že tak ako aj mňa vám húta v hlave, čím by sa dalo posedenie na záhrade ešte viacej zútulniť tak, aby sa vašim kamarátom a známym, ale najmä vám samotným, páčilo ešte viac. Samozrejme, pekný stôl, stoličky, krb. To sú veci, ktoré vám Betafence ponúknuť nemôže. Ale za pomoci našich produktov je možné vyčarovať z posedenia oázu pokoja dokonale prepojenú s prírodou.
Ako to myslím? Čo takto popustiť uzdu fantázie a vytvoriť jednoduchú konštrukciu, ktorú necháte obrásť popínavými rastlinami. Či už použijete klasické štvorhranné pletivo, šesťhranné pletivo, alebo pletivá určené priamo pre rastliny (Arcoflor®) efekt sa zaiste dostaví. Skúsme sa odpútať od klasických ruží, veď na trhu je veľa iných krásnych rastlín. Zmiešajte farby. Vytvorte kombinácie. Buďte jedineční, originálni. Alebo spojte efektívne s praktickým a nechajte pletivo obrásť viničom alebo napr. černicami. Nemusíte mať strach, že vaša šikovnosť nie je na takej úrovni, aby ste to zvládli a vytvorili si pekné posedenie. Spolu určite nájdeme riešenie. Tak ako pri montáži klasického oplotenia vám vieme poskytnúť tím odborníkov. Pri férovom jednaní sa vždy budeme snažiť nájsť kompromis tak, aby sme zákazníkom splnili všetky ich túžby.
Samozrejme, kvety neobrastú celú konštrukciu ako šmahom prútika. No ako sa hovorí, na dobré treba čakať. A určite sa čakať vyplatí! Ak ale nepatríte medzi tých trpezlivejších a chcete mať všetko hneď. Aj tu sa určite nájdu nejaké možnosti. Napr. môžete kontaktovať nejaké záhradné centrum, alebo záhradných architektov, a tí sa isto budú vedieť vyhrať s vaším posedením. Ak ale nechcete ani nič takto zdĺhavé. Môžete efektne využiť napr. panely Zenturo® a vytvoriť z nich „altánok“, ktorý bude nie len jedinečný, ale aj priehľadný do takej miery, aká vám bude vyhovovať.

A čo takto byť ešte viac netradiční? O gabiónoch sme už písali, článok nájdete TUAle viete o tom, že sa z nich dajú vytvoriť aj kreatívne posedenia? Ak máte vlastnú záhradu a netrpíte nedostatkom priestorov, určite budete gabiónmi nadšený. Rozvrhnite ich napr. do poloblúkových radov a urobte pred nimi ohnisko. Vytvoríte tak nádherné posedenia pre vašu rodinu a priateľov. Alebo ich umiestnite do kruhu a ohnisko dajte do stredu. Vedzte, že takéto riešenie je oveľa odolnejšie ako drevené lávky, alebo provizórne pne, a pod. Gabióny môžete vyplniť rôznym materiálom, napr. kameňmi a následne ich nechať obrásť machom, alebo inými rastlinami. Vytvoríte tak pekný ucelený prvok, ktorý bude dokonale zjednotený s prírodou okolo a nebude pôsobiť rušivo. Navyše ich nikam nemusíte schovávať pred búrkou či dažďom, pretože sa im nič nestane. Je mi jasné, že sedieť na železnej konštrukcii asi nebude najpohodlnejšie, ale môžete na ne umiestniť matrace, alebo vytvoriť „plastový, drevený alebo iný kryt“ na hornej strane, na tento umiestnite klasické podsedáky a o jedinečný efekt máte postarané. Posedenie môžete doplniť stolíkmi vytvorenými z ganiónov vyplnených rovnakým materiálom a pekne tak zladiť všetky časti.

No čo, vnukla som vám nejaké nové nápady? Ak sa vám podarilo vytvoriť niečo s pomocou našich produktov, neváhajte a podeľte sa s nami! J
Viac informácií o jednotlivých produktoch nájdete na našej webovej stránke: http://www.plotmarket.sk?a_box=64qvynsn

Viac informácií získate TU alebo volajte na bezplatnú infolinku: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára