3. mája 2014

Nylofor® 2D Super

Panely tohto systému sú vyrobené zo zváranej ťažkej siete širokej 2500 mm. Sú rôznej výšky. Vďaka použitiu horizontálnych drôtov sú vysoko tuhé, teda pevné. Panely majú zvislé hroty dlhé 30 mm na jednej strane. Tieto môžu byť inštalované na hornú alebo spodnú časť plota. Typ panelu Nylofor® 2D Super má priemer horizontálneho drôtu 2x8 mm a vertikálneho drôtu 6mm. Oko siete pri výške 1030 a 2030 mm je 200x100 mm.
Tak a presne týmto sa líši panelový systém Nylofor® 2D Super od iných, ktoré ponúkame.
Tak ako iné panelové systémy z radu Nylofor® aj tento má veľmi podobné vlastnosti. Je pevný,odolný, má dlhú životnosť a s istotou vám poskytne potrebnú bezpečnosť pre váš pozemok. Panely sú extrémne pevné vďaka použitiu pevného zváraného pletiva v spojení s dvojitými horizontálnymi drôtmi. Bezpečnosť je zaručená menším okom a silným drôtom Nyloforu. V kombinácii s jedinečným konceptom systému zastavovania lôpt Bekasport® je ideálnym riešením na oploteniešportovísk. Ale bez problémov môže slúžiť aj na oplotenie školy, detského ihriska, parkov, verejných priestorov, tovární a dielní, letísk a vojenských priestorov, transformátorové stanice, atď. Veľmi dlhá životnosť je zabezpečená prvotným pozinkovaním, následným nanesením priľnavej vrstvy a záverečným poplastovaním. Kompletný systém môžu dotvárať stĺpiky Bekafix®, ale aj iné z našej ponuky. Ideálnou voľbou brán sú brány typu Nylofor® alebo Robusta®. Panelový systém je dostupný v zelenej alebo bielej farbe.
NOVINKA!
Teraz sú pre našich zákazníkov tieto panely dostupné tiež v čiernej a šedej farbe. Rozšírili sme aj šírku panelov a po novom sú dostupné aj v šírke 3 m!




Viac informácií získate TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára