10. mája 2014

Zvárané pletivá sú v móde!

O zvárané pletivá je v ostatnej dobe veľký záujem. Firma Betafence® si preto pre svojich slovenských zákazníkov pripravila májovú akciu so zváranými pletivami.

ZĽAVY NA VŠETKY TYPY ZVÁRANÝCH PLETÍV PANTANET® A STĹPIKY BEKACLIP®!

No nie je to skvelá správa? J


Zvárané pletivá sú na trhu už dlho, no začínajú si raziť svoju cestičku úspechu. Sú jedinečné vďaka svojej pevnosti a tou si jednoznačne získali pozornosť nejedného zákazníka. Sú veľmi stabilné a ľahko odolávajú zhoršeným poveternostným podmienkam. Sú ľahko použiteľné na oplotenie domu, záhrady, parku, školy, atď. Prečo nevyužiť ich jednoduchú inštaláciu len za pomoci upevňovacích pásikov?! Je ľahká no zároveň zabezpečuje optimálne napnutie pletiva. Úžasnou správou je, že v našej májovej akcii vám k tomuto oploteniu ponúkame aj maximálne kompatibilné stĺpiky Bekaclip®!
„Rodina“ Pantanet® je veľmi estetická, praktická a diskrétna. Dokonale splýva s okolím aj vďaka širokej farebnej škále. V ponuke je klasická zelená alebo antracitová farba, no v prípade iných požiadaviek sa vždy snažíme maximálne vyjsť v ústrety svojim zákazníkom. Preto pre nás nie je problém hnedá, žltá, modrá a mnohé iné farby.
V apríli tohto roku prišli výrazné zmeny. Do skupiny Pantanet® pribudli pletivá Pantanet® Essential a Pantanet® Light. Rozlúčiť sme sa museli s menej zaujímavým modelom, ktorý predstavoval Pantanet® Garden. V našej ponuke naďalej zotrvali Pantanet® Protect a Pantanet® Family.
Odkaz na fotoalbum s jednotlivými produktmi zo skupiny Pantanet® spolu s ich parametrami nájdete TU!

O okrúhlych stĺpikoch Bekaclip® sme článok už písali, ten nájdete TU!

Dúfame, že vás naša zľava potešila a spríjemnili sme vám deň, váš Betafence! J


Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára