7. mája 2014

Ako stavať plot?

Našli ste si svoj vytúžený plot no neviete ako na to?


Blogy sú v dnešnej dobe veľmi obľúbeným nástrojom na propagáciu vecí, ktoré zaujímajú určitý okruh ľudí. Ten môj je zameraný skôr všeobecne na produkty, ktoré vyrába naša firma. Poprípade na iné, ktoré ma zaujali a mohli by byť pre našich čitateľov určitou inšpiráciou.
Budem k vám úprimná, síce mám technické veci rada, ale do výkresov a návodov sa rozumiem čisto laicky a preto odbornejší pohľad na vec nezaškodí.

Firma Betafence, ktorú propagujú stránky www.plotshop.skwww.plotmarket.sk pre vás pripravila, okrem klasických možností, ktoré majú zákazníci na výber, nový blog zameraný len na montáže a informácie o tom, ako stavať plot. Blog nesie rovnomenný názov: www.akostavatplot.blogspot.sk.
Na blogu sa dočítate o zaujímavých montážnych novinkách, o technike. Samozrejme sa budeme snažiť priebežne porovnávať jednotlivé metódy, ktoré ponúkame my, napr. aj s našou konkurenciou.
Ďalšou možnosťou ako sa naši zákazníci môžu ľahko dostať k informáciám o montáži oplotenia alebo iných výrobkov, ktoré ponúkame, sú návody a montážne listy, ktoré sú pre vás dostupné online na našej stránke: http://www.plotshop.sk/navody-a-montazne-listy-plotshop-sk . V prípade, že patríte medzi technicky zručných jedincov, máme pre vás k dispozícii technické výkresy jednotlivých produktov: http://www.plotshop.sk/technicke-vykresy-plotshop-sk . Ak máte záujem skôr o video ukážky s presným postupom a komentárom v pozadí, sú pre vás pripravené montážne videá, ktoré nájdete tu: http://www.plotshop.sk/montaz-plotov-plotshop-sk .
Svojim zákazníkom sa snažíme vyjsť maximálne v ústrety a preto im pochopiteľne ponúkame aj službu, ktorá je súčasťou jednotlivých balíkov s objednávkami. Touto službou je tím odborníkov, ktorí sú vo svojej práci naozaj „doma“ a ručíme za nich. Títo vám jednoducho a bez vašich vrások na čele zmontujú váš nový plot, bráničku, atď.

Dúfame, že ste spokojní s našimi službami, no v prípade hocijakých nápadov, postrehov alebo len otázok nás neváhajte kontaktovať na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.


Prajeme Vám pekný deň, Váš Betafence®. J

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára