27. apríla 2014

Nové pletivo Resitor®

Firma Betafence® najnovšie zahrnula do svojej ponuky aj pletivo Resitor®. Toto pletivo je veľmi všestranné. Môžete s ním oplotiť záhradu, dvor, detské ihrisko, ale aj veľké športoviská alebo továrne. Resitor® je uzlové pletivo. Uzlové pletivá sú jedny z najvyhľadávanejších na trhu.
Čo sú to vlastne uzlové pletivá? Sú to pletivá tvorené 2 typmi drôtov. Osnovnými (vodorovnými) a útkovými (zvislými). Charakteristikou tohto pletiva je najmä to, že útkové drôty sú obojstranne zatočené okolo osnovného drôtu. Viď obrázok napravo, na ktorom je uzlové pletivo Ursus®. Toto pletivo som zvolila pre lepšiu viditeľnosť typickej štruktúry uzlového pletiva.

Betafence ponúka uzlové oplotenie aj štvorhrannej verzii (pletivo Resitor®). Oká sú veľkosti 3x3 cm alebo 4x4 cm. Poďme si spolu prejsť jeho základné vlastnosti:
1. Trvácnosť a odolnosť
Pletivo ju získalo vďaka svojej povrchovej úprave. Oceľové drôty sú najskôr pozinkované a potom poplastované. O pozinkovaní a polastnovaní nájdete viac TU!
2. Jednoduchá a efektívna montáž
Montáž je naozaj jednoduchá. Potrebujete k nej len napínací a viazací drôt, napínače, napínacie tyče, priechodky, napínacie objímky a ostnatý drôt PVC. Video s montážou oplotenia Resitor® nájdete v závere tohto článku. Ak si na montáž netrúfate sami, súčasťou balíčka našich služieb je aj objednanie si profesionálnej montáže oplotenia.  
3. Udržiava si tvar a elasticitu
Túto výhodu majú všetky uzlové pletivá, keďže je zapríčinená ich štruktúrou. Pletivo si udržiava svoj tvar vďaka pevným vnútorným drôtom s jednotlivým vinutím. Elasticita je zaručená prepletením drôtov. Betafence® ponúka Resitor® s rôznymi rozmermi, priemermi drôtov, ale aj pevnosti v ťahu. Viď tabuľka:
ROZMER
DRÔT
PEVNOSŤ V ŤAHU
45 mm
2,70 mm
650 – 850 N/mm2
50 mm
3,00 mm
650 – 850 N/mm2
50 mm
3,70 mm
650 – 850 N/mm2
50 mm
4,50 mm
400 – 600 N/mm2








4. Spolupráca s prírodou

Oplotenie Resitor® môže byť inštalované tak, že vytvorí ideálne riešenie pre pokrytie popínavými rastlinami.

Ideálnym doplnením k celkovému oploteniu sú okrúhle oceľovéstĺpy a brány typu Fortinet® alebo Robusta®.

Viac informácií TU alebo na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára