17. apríla 2014

Posuvné brány k rodinnému domu

Začiatok nového rodinného života je zväčša spätý s notoricky známym výrokom: Postav dom, zasaď strom!“ Viete si však dnes predstaviť dom bez kvalitného oplotenia?

Dnešná doba so sebou prináša veľa pozitív, no tie idú zvyčajne ruka v ruke s nejakým tým negatívom. Na jednej strane sú neskutočné vedecké objavy a technické vynálezy, ktoré boli v minulosti len súčasťou sci-fi. Myslíte, že kedysi si vedeli ľudia predstaviť, že takmer v každej domácnosti sa nachádza min. 1 auto?  Zatiaľ čo na druhej strane dnešku je finančná kríza, ktorá spôsobuje nezamestnanosť. Tá vedie ku krízovým riešeniam, akými sú krádeže, prepady, podvody, atď. Už v minulosti si ľudia ohraničovali svoje územie a majetok primitívnym oplotením, ale načo by bol plot bez brány? Tak ako sa technika s dobou vyvíja, aj oplotenie sa muselo prispôsobiť modernej dobe. Nielenže sa stavajú čoraz odolnejšie ploty, ale aj brány začínajú plniť ochrannú funkciu, pričom ich štruktúra sa neustále zdokonaľuje. Revolúciou na trhu sa stali automatické posuvné brány. Dôvod je jednoduchý. Pracujúci ľudia, rodičia, pohodlná mládež, atď. V dnešnej rýchlej dobe si jednoducho každý chce uľahčiť, čo sa dá. Načo míňať čas a energiu na neustále vystúpenie z auta, otvorenie brány, nastúpenie, prechod autom, vystúpenie, zatvorenie brány...?Ani Vás to už nebaví? Viete si predstaviť vhodnejšie využitie tohto času? Čo takto si pospať o 5-10 minút viac? Alebo sa „len“ necítite dobre, keď v aute nechávate svoje dieťa samé, aj keď je to len na chvíľu? Práve preto sú posuvné brány tak obľúbené.
Všetci poznáme tie reklamné ťahy s „kvalitou“, ktorá sa ukáže hneď po prvých klimatických zmenách. Ale mi vieme, že naše brány fungujú solídne, spoľahlivo a bez porúch, bez ohľadu na klimatické podmienky. Dôkazom toho je až 10 ročná záruka a životnosť viac ako 20 rokov. Sú špičkou svojho druhu a ich funkčnosť a praktickosť ocení nejeden majiteľ auta. Jedinečný mechanizmus otvárania a zatvárania pozdĺž plota z vonkajšej strany predstavuje najväčší možný komfort. Neveríte, že niečo praktickejšie a napohľad dobre vyzerajúce môže byť ešte lacnejšie ako susedova nová dvojkrídlová brána? Brány Egídia® Vám to dokážu. Stačí sa pozrieť do nášho katalógu.

Už dlho hľadáte bránu pre príjazdovú cestu, ktorá by bola vhodná práve pre Váš pozemok? Vyžaduje Váš pozemok niečo špecifické? Nebojte sa nás osloviť! Sme tu pre Vás a spolu s našimi kolegami určite prídete na to pravé riešenie.
Viac informácií TU; bezplatná infolinka: 0800 555 999
Ponuka:
Výplň - Nylofor® 3D/drôteným panelom Nylofor®/tyčovou výplňou Palisade/na zákazku, podľa Vašej požiadavky
Verzie – ľavostranná/pravostranná (smer otvárania brány pri pohľade z vonkajšej strany)
Poplastovanie – pozinkovanie/práškový poťah
Doplnky – pohon, diaľkový ovládač, súprava fotobuniek, výstražný maják, nastavovač odľahlosti (zdrží krídla brány)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára